WORKSHOPS GEDRAGSVERANDERING


ZEGGEN

DOEN

Gedragsverandering is een vak. Vergroot jouw impact door rekening te houden met irrationeel gedrag. In onze opleidingen en masterclasses nemen we je mee in de wereld van gedragsverandering. Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten met als grootste (en gaafste) uitdaging de toepassing in de praktijk!

“Een ‘must’ als je kennis wilt maken met de praktijk van gedragsbeïnvloeding.
En nog vreselijk leuk om te volgen ook!”

LEZINGEN
& WORKSHOPS

Van een inspiratieboost tot een eerste kennismaking met het vakgebied en 2-daagse heisessies. Duwtje heeft ervaring met keynotes op grote congressen en intieme sessies met het eigen team. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar de sessies hebben alleen één gemeenschappelijke deler: we nemen mensen mee in de wereld van gedragsverandering!

INHOUD

DUUR: 30 minuten tot 2 dagen

AANTAL DEELNEMERS: alles is mogelijk

FOCUS OP GEDRAG
Gedragsverandering is een vak; hoe pak je dat aan en hoe bereik je innovatie? We delen verschillende technieken en ontelbaar veel voorbeelden om jouw impact zo groot mogelijk te maken.

NET DAT STAPJE EXTRA
Alleen kennis is uiteraard niet genoeg, je moet de kennis ook kunnen vertalen naar de praktijk. Waar moet je op letten als je met gedragsverandering aan de slag gaat en welke do’s en dont’s zijn er? Onze gedragsexperts vertellen er alles over!

INCOMPANY DRIEDAAGSE
MASTERCLASS

Steeds meer organisaties zetten gedragskennis in en leiden intern medewerkers daarvoor op. De Duwtje Masterclass is ontwikkeld om in korte tijd op basis van praktijkcases aan de slag te gaan met het vakgebied. Hierbij benutten we onze ervaring bij het oprichten van het allereerste gedragsteam (BIT) van Nederland bij de Belastingdienst. We maken iedere masterclass op maat van de organisatie.

INHOUD

DUUR: 3 dagen

AANTAL DEELNEMERS: 8 – 20

KENNIS VERGROTEN
We nemen de deelnemers mee in de wereld van Duwtje. Waarom maken wij mensen irrationele keuzes en hoe kun je daar slim rekening mee houden als gedragsveranderaar? Elke deelnemer aan de masterclass ontvangt de Duwtje Toolkit (incl. gedragsboek, verandergrafiek en 20 techniekenkaartjes) om snel van theorie naar toepassing te gaan.

TOEPASSEN IN DE PRAKTIJK
Wij duiken in de wereld van gedragsverandering om er met een effectieve oplossing uit te komen. Hoe? Door de oorzaken van het probleem aan te pakken met 1 van de 20 gedragstechnieken. We leren de deelnemers alles over het toepassen van gedragskennis op een effectieve manier.

GEDRAGSEXPERT
OPLEIDING

In de Duwtje expert opleiding delen wij de geheimen van hoe wij gedrag analyseren, veranderen en concepten ontwikkelen gericht op gedragsverandering. Deze werkwijze hebben we de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tijdens het werken aan vraagstukken bij ruim honderd grote en kleine organisaties. De opleiding omvat drie leerdoelen: kennis vergroten, vertalen naar de praktijk en vernieuwen voor de toekomst.

DUUR: 7 dagen (verspreid over 3 maanden)

AANTAL DEELNEMERS: 12

"

DUWTJE NODIG?

Ik heb interesse in:

× Stel hier je vraag!