Skip to main content

Joyce Croonen

Eigenaar
Vraagtekens zetten bij de dingen die we doen om zo tot een creatieve oplossing te komen, dat is waar Duwtje om draait. Daarbij combineer ik mijn kennis van de psychologie met kennis van design, ik ben er namelijk van overtuigd dat elk goed idee valt of staat met de uitvoering. Precies het goede duwtje creëren is de grootste uitdaging!

Liza Luesink

Eigenaar
Duwtje is ontstaan vanuit de overtuiging dat we met het benutten van kennis over gedrag zoveel meer kunnen bereiken. En dit blijkt steeds weer in de praktijk! Vol energie vertaal ik inzichten uit de wetenschap naar de dagelijkse praktijk vanuit Duwtje. Een vraagstuk induiken, mensen en middelen verbinden met als resultaat een mooi product: geen dag is hetzelfde!

Marije Hofland

Projectcoördinator & security officer
Mijn passie voor het vakgebied van gedragsverandering is aangewakkerd door het werk dat ik heb gedaan bij een gemeentelijke organisatie. Of je nu de omgevingswet moet implementeren, graag wil dat mensen hun huis verduurzamen of collega’s wil laten wennen aan een nieuw computersysteem; kennis van gedrag maakt dat je meer kans van slagen hebt. Ik ben socioloog en heb mij hierbij gespecialiseerd in gedragsverandering. Een mooie combinatie, want gedrag en de sociale context zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wouter de Haan

Financiën
Met Commerciële Economie als achtergrond heb ik me de afgelopen jaren verdiept in Marketing & Sales. Opgegroeid in een ondernemersgezin weet ik hoe belangrijk een goede back-office is. Als financieel & HR-manager is mijn bijdrage aan Duwtje: ontzorgen, (financieel) overzicht bewaren en verrassen met ideeën, zodat de dames zich kunnen richten op waar zij goed in zijn.

Elles Masman

Projectcoördinator
Het Duwtje
gedrags team

Aranka Sinnema

Gedragsexpert
Gedragspsychologie geeft mij een kijkje in de menselijke belevingswereld die anders verborgen blijft. Ik vind het bijzonder en interessant om daarmee gedrag op een positieve manier te veranderen. Als Sociaal Psycholoog heb ik mij gespecialiseerd in groepsprocessen en humor. Naast onderzoek breng ik onze kennis vol enthousiasme over door het geven van trainingen.

Loes Kievitsbosch

Gedragsexpert
Met mijn achtergrond als fysiotherapeut en gezondheidswetenschapper heb ik er altijd naar gestreefd om de kwaliteit van leven van individuen te optimaliseren. Mijn functie als gedragsexpert en trainer bij Duwtje stelt mij in staat om dit op populatieniveau toe te passen. Een heroïsche droom die werkelijkheid is geworden, waarbij ik mag doen wat ik het liefste doe: mensen doorgronden, creatief zijn en een maatschappelijke bijdrage leveren!

Ruben Dummer

Gedragsexpert
Het perfecte duwtje sluit goed aan op de doelgroep. In de schoenen staan van alle betrokken partijen en een situatie vanuit verschillende perspectieven bekijken, is daarom essentieel. Ik haal veel plezier uit het doorgronden van gedrag om vervolgens mijn kennis opgedaan tijdens de master Toegepaste Sociale Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen te gebruiken om bruggen te slaan tussen theorie en praktijk.

Britt van den Heuvel

Gedragsexpert
“Psychologie? Oh dan kijk je vast dwars door me heen!” Maak je geen zorgen. Na al die jaren dat ik me bezig houd met psychologie ben ik nog lang niet uitgeleerd over menselijk gedrag en de drijfveren van de mens. Als gedragspsycholoog word ik vooral blij van het inzetten van mijn gedragskennis bij het bedenken van creatieve oplossingen voor sociaalpsychologische problemen. Wat spreekt de doelgroep aan en hoe behaal je met kleine aanpassingen toch grote resultaten?

Sven van As

Gedragsexpert

Karlijn Simons

Gedragsexpert

Benthe Meurs

Gedragsexpert

Robyn Luiten

Gedragsexpert

Janne Venderink

Stagiair gedragsexpert
Het Duwtje
designteam

Joana Mühlenbrock

Art Director

Floris Venema

Designer
Bij Duwtje komt mijn kennis en eerdere werkervaring samen: Design inzetten om een ervaring en beleving te creëren. Als Experience Designer verwerk ik de ideeën van de gedragsexperts tot een helder en begrijpelijk concept. Ik streef ernaar om mensen te raken met het juiste verhaal of beeld.

Leonie Hahn

Designer
Bij Duwtje zet ik mijn passie in voor het oplossen van de visuele puzzel: hoe zorg ik er voor dat de juiste informatie op een effectieve en aantrekkelijke manier bij de doelgroep terecht komt? De wensen van klanten, gecombineerd met de kennis van onze gedragsdeskundigen worden via mijn hand gerealiseerd. Ik neem je graag mee in het ontwikkelingsproces van jouw infographics, illustraties of andere unieke producten en campagnes.

Waseem Al Khadraa

stagiair design
vacature

Werken
bij Duwtje?

Solliciteer

Hoi

Download agenda item