Skip to main content

Joyce Croonen

Eigenaar
Vraagtekens zetten bij de dingen die we doen om zo tot een creatieve oplossing te komen, dat is waar Duwtje om draait. Daarbij combineer ik mijn kennis van de psychologie met kennis van design. Ik ben er namelijk van overtuigd dat elk goed idee valt of staat met de uitvoering. Precies het goede duwtje creëren is de grootste uitdaging!

Liza Luesink

Eigenaar
Vol energie een vraagstuk induiken, mensen en middelen verbinden met als resultaat een mooi duwtje: geen dag is hetzelfde! Dat is waar ik van hou en waarom werk niet als ‘werk’ voelt. Maatschappelijk bewustzijn is me met de paplepel ingegoten. En na 10 jaar actief in de politiek, ben ik trots dat we nu met gedragskennis het verschil maken.

Marije Hofland

Projectcoördinator & security officer
“Niet lullen maar poetsen”, een mentaliteit die bij mij en Duwtje past. Geen vaagheden maar concrete duwtjes die écht gedrag veranderen. Ik ben ervan overtuigd dat hiervoor structuur en balans nodig is. Dit draag ik ook uit als projectleider- en coördinator. Daarnaast zet ik me als socioloog in voor complexere projecten, zoals het terugdringen van no-show binnen de participatiewet en het gebruik van deelmobiliteit vergroten.

Wouter de Haan

Financiën
Opgegroeid in een ondernemersgezin, weet ik hoe belangrijk een goede back-office is. Als financieel & HR-manager is mijn bijdrage aan Duwtje: ontzorgen, financieel overzicht bewaren en verrassen met ideeën voor een gezonde bedrijfsvoering.

Elles Masman

Projectcoördinator

Het Duwtje
gedrags team

Aranka Sinnema

Gedragsexpert
Er zit altijd meer achter een vraag of probleem dan doet vermoeden. Daarvoor is niet alleen gedragskennis van belang, maar ook een heldere blik. Beiden zet ik in voor het ontwikkelen van een onderbouwde strategie. Ik zorg dat we de stip op de horizon blijven zien en dat de energie hoog blijft. Om die heldere blik te behouden, varieer ik zoveel mogelijk in onderwerpen. Want gedrag is overal!

Loes Kievitsbosch

Gedragsexpert
Nét dat stapje verder. Of het nou gaat om duurzamere vervoerswijzen, een gezondere leefstijl of een transparantere overheid, dat is Duwtje voor mij. Mijn ervaring als fysiotherapeut en gezondheidswetenschapper zet ik in om zowel op persoons- als populatieniveau, doelgroepgerichte interventies te bedenken.

Ruben Dummer

Gedragsexpert
Leergierige professionals handvatten geven om zelf gedrag te veranderen, dat vind ik het mooiste aan mijn werk. Mijn ervaring als gedragsexpert geeft mij hiervoor de nodige praktijkkennis. Juist zelf nieuwe vraagstukken induiken creëert waarde voor onze deelnemers. Dat zie ik terug in de kwaliteit van onze trainingen en in mijn eigen enthousiasme wanneer ik voor een groep sta.

Britt van den Heuvel

Gedragsexpert
Bij Duwtje duik ik steeds weer in een andere wereld. De ene dag sta ik op een brandweerkazerne voor een lezing over brandveiligheidsgedrag, de andere dag interview ik boeren op hun erf over de stikstofproblematiek. Gedrag is overal. Ik zoek altijd naar creatieve manieren om iets aan te pakken. Leuke werkvormen in trainingen en brainstorms bij het duwtje ontwikkelen, zorgen voor net dat extra beetje creativiteit.

Sven van As

Gedragsexpert
Door gedrag te begrijpen, kan je het veranderen. Met die overtuiging onderzocht ik aan de Radboud Universiteit waarom het toch zo lastig is om (letterlijk) in beweging te komen na een lange werkdag. Na het behalen van mijn doctorstitel gebruik ik de opgedane kennis en ervaring voor grondige statistiek- en gedragsanalyses bij Duwtje.

Karlijn Simons

Gedragsexpert
Schouders eronder en ergens vol voor gaan: de mentaliteit van Duwtje waar ik mij helemaal in kan vinden. Met mijn kennis over Bedrijfskunde en Economische psychologie én mijn voorliefde voor analyseren, kan ik me bij Duwtje helemaal uitleven. Hoe complexer het project, bijvoorbeeld over informatiehuishouding binnen de overheid, hoe meer ik aanga.

Janne Venderink

Stagiair gedragsexpert

Noor Elshof

Gedragsexpert
Al vanaf dag één van de master Communicatie & Beïnvloeding wilde ik impact maken met gedragsverandering. Met mijn specialisatie in taalbeheersing, argumentatie en persuasieve communicatie geloof ik dat we met heldere taal iedere doelgroep in beweging kunnen brengen. Door dit met een gezonde dosis humor en creativiteit in te zetten, weet ik een duwtje naar een hoger niveau te tillen.

Robyn Luiten

Gedragsexpert
Gedragsverandering is het mooiste vak dat er is. Of misschien ben ik bevooroordeeld met mijn master in Behaviour Change. Ik werk het liefst aan projecten met een grote maatschappelijke impact, zoals menstruatie- en luierarmoede in Eindhoven. Maar zolang ik bezig ben met het onderwerp gedragsverandering, voel ik me als een vis in het water.

Gustaaf Vocking

Senior Adviseur
Als kind wist ik het al: mensen helpen zichzelf helpen beter te worden en doen; dat wíl ik. Met deze drijfveer studeerde ik Econometrie, Bestuurlijke Informatiekunde, Bedrijfskunde en Psychologie. Daarmee help ik organisaties effectief, efficiënt én economisch veranderen en innoveren via advies, coaching, training en verandermanagement. Helemaal leuk vind ik het als de gewenste verandering complex, met veel mensen en (bijna) onmogelijk is.

Benthe Meurs

Gedragsexpert
Bij Duwtje is geen dag hetzelfde, daardoor kan ik ál mijn kennis als sociaal psycholoog inzetten. Van gedragsanalyse tot concept en van training tot literatuurstudie. Daarbij zorg ik altijd voor structuur en een helder overzicht, zowel voor anderen als voor mezelf. Zo komen we samen tot een sterke oplossing. Of het nu om eenvoudige vraagstukken gaat zoals hondenpoep opruimen, of complexere zaken zoals veilig trampolinespringen.
Het Duwtje
designteam

Joana Mühlenbrock

Art Director
Met ruim 16 jaar werkervaring als designer en art director zorg ik ervoor dat design de gedragstechnieken versterkt en de vorm aansluit bij de merkidentiteit. In onze duwtjes zit optimisme, energie en soms humor. Dat zit ’m in de boodschap en het beeld dat je daarvoor kiest, maar ook in typografie en kleur. Elk project voelt als een nieuwe puzzel die we als team oplossen.

Floris Venema

Designer
Als Experience Designer bij Duwtje vertaal ik de ideeën van gedragsexperts in begrijpelijke concepten. Ik zie een duwtje als een beleving om mensen te raken met het juiste verhaal of beeld. Daarvoor zoek ik ook naar out-of-the-box middelen zoals op de Dutch Design Week.

Leonie Hahn

Designer
Mijn passie voor beeld zet ik in om de visuele puzzel op te lossen: hoe zorg je ervoor dat de juiste informatie op een effectieve en aantrekkelijke manier bij de doelgroep terecht komt? De wensen van opdrachtgevers en de kennis van onze gedragsexperts, realiseer ik via mijn hand. Ik neem je graag mee in het ontwikkelproces van jouw infographics, illustraties of andere unieke producten en campagnes.
vacature

Werken
bij Duwtje?

Solliciteer

Hoi

Download agenda item