OVER ONS

ZEGGEN

DOEN

Negen jaar geleden richtten we Duwtje op met het verlangen om echt een verschil te maken. Wij hebben een passie voor het stimuleren van gedrag dat voor mens en maatschappij belangrijk is. Creatief, betrokken, wetenschappelijk en net dat stapje verder.


DUWTJE

TEAM

Liza Luesink

Founder & Strategy Director

liza@duwtje.com

Duwtje is ontstaan vanuit de overtuiging dat we met het benutten van kennis over gedrag zoveel meer kunnen bereiken. En dit blijkt steeds weer in de praktijk! Vol energie vertaal ik inzichten uit de wetenschap naar de dagelijkse praktijk vanuit Duwtje. Een vraagstuk induiken, mensen en middelen verbinden met als resultaat een mooi product: geen dag is hetzelfde!

Joyce Croonen

Founder & Creative Director

joyce@duwtje.com

Vraagtekens zetten bij de dingen die we doen om zo tot een creatieve oplossing te komen, dat is waar Duwtje om draait. Daarbij combineer ik mijn kennis van de psychologie met kennis van design, ik ben er namelijk van overtuigd dat elk goed idee valt of staat met de uitvoering. Precies het goede duwtje creëren is de grootste uitdaging!

Wouter de Haan

Financiën & HR

wouter@duwtje.com

Met Commerciële Economie als achtergrond heb ik me de afgelopen jaren verdiept in Marketing & Sales. Opgegroeid in een ondernemersgezin weet ik hoe belangrijk een goede back-office is. Als financieel & HR-manager is mijn bijdrage aan Duwtje: ontzorgen, (financieel) overzicht bewaren en verrassen met ideeën, zodat de dames zich kunnen richten op waar zij goed in zijn.

Leon Cappel

UX Designer & Researcher

leon@duwtje.com

Als psycholoog en UX designer ben ik bezig met bedenken hoe processen zo goed mogelijk ingericht kunnen worden, waardoor hopelijk het leven van veel mensen een stuk makkelijker wordt. Jarenlange ervaring in psychologie, gamification en onderzoek combineer ik met programmeren en kennis over online gedrag.

Aranka Sinnema

Researcher & Trainer

aranka@duwtje.com

Gedragspsychologie geeft mij een kijkje in de menselijke belevingswereld die anders verborgen blijft. Ik vind het bijzonder en interessant om daarmee gedrag op een positieve manier te veranderen. Als Sociaal Psycholoog heb ik mij gespecialiseerd in groepsprocessen en humor. Naast onderzoek breng ik onze kennis vol enthousiasme over door het geven van trainingen.

Eva Vermeulen

Researcher & Trainer

eva@duwtje.com

Hoe kunnen we gedrag dat helpt om (toekomst-)wensen te vervullen, ook vandaag al aantrekkelijk en makkelijk – of op zijn minst haalbaar – maken? Telkens nagaan wat mensen drijft, en afstappen van de aanname dat het puur gaat om onwil, vind ik een van de leukste aspecten van dit vak. Tijdens mijn master focuste ik mij op voedings-, beweeg en ander gezondheidsgedrag. Hier ligt mijn hart nog steeds. Daarnaast vind ik ook duurzaam en sociaal gedrag ontzettend boeiend.

SUZANNE VAN NUNEN

Researcher & Trainer

suzanne@duwtje.com

Vol nieuwsgierigheid houd ik mij bezig met de vraag waarom mensen doen wat ze doen. In het bijzonder: waarom we soms níet doen wat wel goed, veilig of gezond voor ons zou kunnen zijn. Met grote passie reis ik de wereld rond, waarbij het ontdekken van gedrag in verschillende culturen en plekken me erg aanspreekt. Als gedragsexpert hoop ik met ieder duwtje het mooie in de mens omhoog te kunnen halen. 

RUBEN DUMMER

Researcher & Trainer

ruben@duwtje.com

Het perfecte duwtje sluit goed aan op de doelgroep. In de schoenen staan van alle betrokken partijen en een situatie vanuit verschillende perspectieven bekijken, is daarom essentieel. Ik haal veel plezier uit het doorgronden van gedrag om vervolgens mijn kennis opgedaan tijdens de master Toegepaste Sociale Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen te gebruiken om bruggen te slaan tussen theorie en praktijk.

Marije Hofland

Researcher & Trainer

marije@duwtje.com

Mijn passie voor het vakgebied van gedragsverandering is aangewakkerd door het werk dat ik heb gedaan bij een gemeentelijke organisatie. Of je nu de omgevingswet moet implementeren, graag wil dat mensen hun huis verduurzamen of collega’s wil laten wennen aan een nieuw computersysteem; kennis van gedrag maakt dat je meer kans van slagen hebt. Ik ben socioloog en heb mij hierbij gespecialiseerd in gedragsverandering. Een mooie combinatie, want gedrag en de sociale context zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Rachèl Croonen

Office manager

rachel@duwtje.com

Laat de details maar aan mij over! Of het nu gaat om documenten checken, evenementen organiseren of voorraden aanvullen, ik houd ervan om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Als office manager ondersteun ik de medewerkers van het team met orde en overzicht, zodat zij zich op de inhoud kunnen richten.

Eva Boswinkel

Consultant

evaboswinkel@duwtje.com

Ik ben met veel plezier als freelancer verbonden met Duwtje. Met een achtergrond in de arbeids- en organisatiepsychologie heb ik van veranderkunde en communicatie mijn werk gemaakt. Ik doe dat al jaren voor en in het onderwijs, en ik adviseer Duwtje dan ook over onderwijsvraagstukken.

WERKEN BIJ DUWTJE?

Zin om net dat stapje extra te zetten? Word onderdeel van het duwtje team!