OVER ONS

ZEGGEN

DOEN

Negen jaar geleden richtten we Duwtje op met het verlangen om echt een verschil te maken. Wij hebben een passie voor het stimuleren van gedrag dat voor mens en maatschappij belangrijk is. Creatief, betrokken, wetenschappelijk en net dat stapje verder.


DUWTJE

TEAM

Liza Luesink

Oprichter & Directeur

liza@duwtje.com

Duwtje is ontstaan vanuit de overtuiging dat we met het benutten van kennis over gedrag zoveel meer kunnen bereiken. En dit blijkt steeds weer in de praktijk! Vol energie vertaal ik inzichten uit de wetenschap naar de dagelijkse praktijk vanuit Duwtje. Een vraagstuk induiken, mensen en middelen verbinden met als resultaat een mooi product: geen dag is hetzelfde!

Joyce Croonen

Oprichter & Directeur

joyce@duwtje.com

Vraagtekens zetten bij de dingen die we doen om zo tot een creatieve oplossing te komen, dat is waar Duwtje om draait. Daarbij combineer ik mijn kennis van de psychologie met kennis van design, ik ben er namelijk van overtuigd dat elk goed idee valt of staat met de uitvoering. Precies het goede duwtje creëren is de grootste uitdaging!

Wouter de Haan

Financiën & HR

wouter@duwtje.com

Met Commerciële Economie als achtergrond heb ik me de afgelopen jaren verdiept in Marketing & Sales. Opgegroeid in een ondernemersgezin weet ik hoe belangrijk een goede back-office is. Als financieel & HR-manager is mijn bijdrage aan Duwtje: ontzorgen, (financieel) overzicht bewaren en verrassen met ideeën, zodat de dames zich kunnen richten op waar zij goed in zijn.

Aranka Sinnema

Researcher & Trainer

aranka@duwtje.com

Gedragspsychologie geeft mij een kijkje in de menselijke belevingswereld die anders verborgen blijft. Ik vind het bijzonder en interessant om daarmee gedrag op een positieve manier te veranderen. Als Sociaal Psycholoog heb ik mij gespecialiseerd in groepsprocessen en humor. Naast onderzoek breng ik onze kennis vol enthousiasme over door het geven van trainingen.

Leon Cappel

UX Designer & Researcher

leon@duwtje.com

Als psycholoog en UX designer ben ik bezig met bedenken hoe processen zo goed mogelijk ingericht kunnen worden, waardoor hopelijk het leven van veel mensen een stuk makkelijker wordt. Jarenlange ervaring in psychologie, gamification en onderzoek combineer ik met programmeren en kennis over online gedrag.

Marije Hofland

Researcher & Trainer

marije@duwtje.com

Mijn passie voor het vakgebied van gedragsverandering is aangewakkerd door het werk dat ik heb gedaan bij een gemeentelijke organisatie. Of je nu de omgevingswet moet implementeren, graag wil dat mensen hun huis verduurzamen of collega’s wil laten wennen aan een nieuw computersysteem; kennis van gedrag maakt dat je meer kans van slagen hebt. Ik ben socioloog en heb mij hierbij gespecialiseerd in gedragsverandering. Een mooie combinatie, want gedrag en de sociale context zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Christiaan Wierenga

Gedragsexpert

christiaan@duwtje.com

Msenijelk gdraeg, een feirsanencd foeenmen. Het feit dat je de voorgaande zin hoogstwaarschijnlijk zonder al te veel problemen hebt kunnen lezen, laat zien dat je onbewuste brein veel meer doet en kan dan je zelf misschien denkt. Ik vind het ontzettend leuk om met de gedragswetenschappelijke kennis die we bij Duwtje hebben in te spelen op zulke processen. Op deze manier ontrafelen we ingewikkelde gedragsproblemen voor onze opdrachtgevers en komen we met creatieve oplossingen.
 

SUZANNE VAN NUNEN

Researcher & Trainer

suzanne@duwtje.com

Vol nieuwsgierigheid houd ik mij bezig met de vraag waarom mensen doen wat ze doen. In het bijzonder: waarom we soms níet doen wat wel goed, veilig of gezond voor ons zou kunnen zijn. Met grote passie reis ik de wereld rond, waarbij het ontdekken van gedrag in verschillende culturen en plekken me erg aanspreekt. Als gedragsexpert hoop ik met ieder duwtje het mooie in de mens omhoog te kunnen halen. 

RUBEN DUMMER

Researcher & Trainer

ruben@duwtje.com

Het perfecte duwtje sluit goed aan op de doelgroep. In de schoenen staan van alle betrokken partijen en een situatie vanuit verschillende perspectieven bekijken, is daarom essentieel. Ik haal veel plezier uit het doorgronden van gedrag om vervolgens mijn kennis opgedaan tijdens de master Toegepaste Sociale Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen te gebruiken om bruggen te slaan tussen theorie en praktijk.

Britt van den Heuvel

Researcher & Trainer

britt@duwtje.com

“Psychologie? Oh dan kijk je vast dwars door me heen!” Maak je geen zorgen. Na al die jaren dat ik me bezig houd met psychologie ben ik nog lang niet uitgeleerd over menselijk gedrag en de drijfveren van de mens. Als gedragspsycholoog word ik vooral blij van het inzetten van mijn gedragskennis bij het bedenken van creatieve oplossingen voor sociaalpsychologische problemen. Wat spreekt de doelgroep aan en hoe behaal je met kleine aanpassingen toch grote resultaten?

Lisanne de Langen

Gedragsexpert & opleidingscoördinator

lisanne@duwtje.com

Of het nou gaat om gezondheid, sport of duurzaamheid, gedrag is er altijd en overal. Ik mag me dagelijks bezig houden met de vraag waarom mensen doen wat ze doen en vooral hoe je mensen een duwtje kunt geven in de goede richting. Elk vraagstuk is uniek en dat maakt het werk continue boeiend en uitdagend. Als opleidingscoördinator en trainer draag ik zorg voor de organisatie en uitvoering van de Duwtje opleiding. Het enthousiasmeren en motiveren van anderen geeft energie!

Loes Kievitsbosch

Gedragsexpert

loes@duwtje.com

Met mijn achtergrond als fysiotherapeut en gezondheidswetenschapper heb ik er altijd naar gestreefd om de kwaliteit van leven van individuen te optimaliseren. Mijn functie als gedragsexpert en trainer bij Duwtje stelt mij in staat om dit op populatieniveau toe te passen. Een heroïsche droom die werkelijkheid is geworden, waarbij ik mag doen wat ik het liefste doe: mensen doorgronden, creatief zijn en een maatschappelijke bijdrage leveren!

Floris Venema

Experience Designer

floris@duwtje.com

Bij Duwtje komt mijn kennis en eerdere werkervaring samen: Design inzetten om een ervaring en beleving te creëren. Als Experience Designer verwerk ik de ideeën van de gedragsexperts tot een helder en begrijpelijk concept. Ik streef ernaar om mensen te raken met het juiste verhaal of beeld. 

Leonie Hahn

Designer

leonie@duwtje.com

Bij Duwtje zet ik mijn passie in voor het oplossen van de visuele puzzel: hoe zorg ik er voor dat de juiste informatie op een effectieve en aantrekkelijke manier bij de doelgroep terecht komt? De wensen van klanten, gecombineerd met de kennis van onze gedragsdeskundigen worden via mijn hand gerealiseerd. Ik neem je graag mee in het ontwikkelingsproces van jouw infographics, illustraties of andere unieke producten en campagnes.

WERKEN BIJ DUWTJE?

Zin om net dat stapje extra te zetten? Word onderdeel van het duwtje team!

 

× Neem contact met ons op