OVER ONS

ZEGGEN

DOEN

Negen jaar geleden richtten we duwtje op met het verlangen om echt een verschil te maken. Wij hebben een passie voor het stimuleren van gedrag dat voor mens en maatschappij belangrijk is. Creatief, betrokken, wetenschappelijk en net dat stapje verder.


DUWTJE

TEAM

Liza Luesink

Founder & Strategy Director

liza@duwtje.com

Duwtje is ontstaan vanuit de overtuiging dat we met het benutten van kennis over gedrag zoveel meer kunnen bereiken. En dit blijkt steeds weer in de praktijk! Vol energie vertaal ik inzichten uit de wetenschap naar de dagelijkse praktijk vanuit Duwtje en in de politiek. Een vraagstuk induiken, mensen en middelen verbinden met als resultaat een mooi product: geen dag is hetzelfde!

Joyce Croonen

Founder & Creative Director

joyce@duwtje.com

Vraagtekens zetten bij de dingen die we doen om zo tot een creatieve oplossing te komen, dat is waar Duwtje om draait. Daarbij combineer ik mijn kennis van de psychologie met kennis van design, ik ben er namelijk van overtuigd dat elk goed idee valt of staat met de uitvoering. Precies het goede duwtje creëren is de grootste uitdaging!

Wouter de Haan

Office Manager & Marketeer

wouter@duwtje.com

Met Commerciële Economie als achtergrond heb ik me de afgelopen jaren verdiept in Marketing & Sales. Opgegroeid in een ondernemersgezin weet ik hoe belangrijk een goede back-office is. Als office manager is mijn bijdrage aan Duwtje: ontzorgen, (financieel) overzicht bewaren en verrassen met ideeën, zodat de dames zich kunnen richten op waar zij goed in zijn.

Leon Cappel

UX Designer & Researcher

leon@duwtje.com

Als psycholoog en UX designer ben ik bezig met bedenken hoe processen zo goed mogelijk ingericht kunnen worden waardoor hopelijk het leven van veel mensen een stuk makkelijker wordt. Jarenlange ervaring in psychologie, gamification en onderzoek combineer ik met programmeren en kennis over online gedrag.

Aranka Sinnema

Trainer & Researcher

aranka@duwtje.com

Gedragspsychologie geeft mij een kijkje in de menselijke belevingswereld die anders verborgen blijft. Ik vind het bijzonder en interessant om daarmee gedrag op een positieve manier te veranderen. Als Sociaal Psycholoog heb ik mij gespecialiseerd in groepsprocessen en humor. Naast onderzoek breng ik onze kennis vol enthousiasme over door het geven van trainingen.

Eva Vermeulen

Researcher & Trainer

eva@duwtje.com

In de waan van de dag gedraag je je nog al eens op een manier die anderen of je toekomstige zelf ten nadele komt. Ik vind het enorm leuk om na te denken over hoe verstandig gedrag ook vandaag al aantrekkelijk en makkelijk, of op zijn minst haalbaar, kan worden gemaakt. Super dat ik bij Duwtje mag gaan toepassen wat ik tijdens mijn opleidingen Psychologie en Health Promotion leerde!

DANÉ MULDER

Trainer & Researcher

dane@duwtje.com

Op mijn 14e werd ik Oostenrijks zwemkampioen en ik ben nog steeds gefascineerd door gezondheid en bewegen; onderwerpen die alles te maken hebben met gedragsverandering. Vanuit deze voorliefde studeerde ik Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht met als specialisatie de Master Sociale Psychologie.

FINN SMEETS

Researcher & Trainer

finn@duwtje.com

Voor mij is het perfecte duwtje subtiel, doch effectief. Afgestudeerd als Sociaal Psycholoog aan de Radboud Universiteit met de Master Gedragsverandering op zak, ga ik alsmaar opzoek naar creatieve ideeën om duurzaam en gewenst gedrag te stimuleren. Ik duik graag in de data en haal het meeste energie uit het analyseren van de effecten van onze duwtjes.

Sanne Wassink

Cultural Anthropologist

Waarom doen mensen wat ze doen en op welke wijze kunnen we sociale veranderprocessen meer betekenis geven? Het ontrafelen en beïnvloeden van systemen vind ik fascinerend. Vanuit Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie onderzoek ik met liefde sociaal potentieel, om dit te benutten en te empoweren. Heerlijk om als zelfstandig ondernemer samen te werken met Duwtje!