OVER ONS

ZEGGEN

DOEN

Negen jaar geleden richtten we duwtje op met het verlangen om echt een verschil te maken. Wij hebben een passie voor het stimuleren van gedrag dat voor mens en maatschappij belangrijk is. Creatief, betrokken, wetenschappelijk en net dat stapje verder.


DUWTJE

TEAM

Liza Luesink

Founder & Strategy Director

liza@duwtje.com

Duwtje is ontstaan vanuit de overtuiging dat we met het benutten van kennis over gedrag zoveel meer kunnen bereiken. En dit blijkt steeds weer in de praktijk! Vol energie vertaal ik inzichten uit de wetenschap naar de dagelijkse praktijk vanuit Duwtje en in de politiek. Een vraagstuk induiken, mensen en middelen verbinden met als resultaat een mooi product: geen dag is hetzelfde!

Joyce Croonen

Founder & Creative Director

joyce@duwtje.com

Vraagtekens zetten bij de dingen die we doen om zo tot een creatieve oplossing te komen, dat is waar Duwtje om draait. Daarbij combineer ik mijn kennis van de psychologie met kennis van design, ik ben er namelijk van overtuigd dat elk goed idee valt of staat met de uitvoering. Precies het goede duwtje creëren is de grootste uitdaging!

Wouter de Haan

Office Manager & Marketeer

wouter@duwtje.com

Met Commerciële Economie als achtergrond heb ik me de afgelopen jaren verdiept in Marketing & Sales. Opgegroeid in een ondernemersgezin weet ik hoe belangrijk een goede back-office is. Als office manager is mijn bijdrage aan Duwtje: ontzorgen, (financieel) overzicht bewaren en verrassen met ideeën, zodat de dames zich kunnen richten op waar zij goed in zijn.

Leon Cappel

UX Designer & Researcher

leon@duwtje.com

Als psycholoog en UX designer ben ik bezig met bedenken hoe processen zo goed mogelijk ingericht kunnen worden waardoor hopelijk het leven van veel mensen een stuk makkelijker wordt. Jarenlange ervaring in psychologie, gamification en onderzoek combineer ik met programmeren en kennis over online gedrag.

Aranka Sinnema

Researcher & Trainer

aranka@duwtje.com

Gedragspsychologie geeft mij een kijkje in de menselijke belevingswereld die anders verborgen blijft. Ik vind het bijzonder en interessant om daarmee gedrag op een positieve manier te veranderen. Als Sociaal Psycholoog heb ik mij gespecialiseerd in groepsprocessen en humor. Naast onderzoek breng ik onze kennis vol enthousiasme over door het geven van trainingen.

Eva Vermeulen

Researcher & Trainer

eva@duwtje.com

In de waan van de dag gedraag je je nog al eens op een manier die anderen of je toekomstige zelf ten nadele komt. Ik vind het enorm leuk om na te denken over hoe verstandig gedrag ook vandaag al aantrekkelijk en makkelijk, of op zijn minst haalbaar, kan worden gemaakt. Super om bij Duwtje toe te passen wat ik tijdens mijn opleidingen Psychologie en Health Promotion leerde!

SUZANNE VAN NUNEN

Researcher & Trainer

suzanne@duwtje.com

Ik heb een enorme passie voor reizen en het ontdekken van verschillende culturen en plekken. Tijdens mijn reis rondom de wereld ben ik erachter gekomen dat vooral de mensen mij erg interesseren en fascineren. Vanuit mijn studie gedragsverandering hoop ik het doen en laten van mensen nog beter te leren begrijpen en het mooie in de mens omhoog te kunnen halen. Deze kennis wil ik graag bij Duwtje tot uiting laten komen!

FINN SMEETS

Researcher & Trainer

finn@duwtje.com

Voor mij is het perfecte duwtje subtiel, doch effectief. Afgestudeerd als Sociaal Psycholoog aan de Radboud Universiteit met de Master Gedragsverandering op zak, ga ik alsmaar opzoek naar creatieve ideeën om duurzaam en gewenst gedrag te stimuleren. Ik duik graag in de data en haal het meeste energie uit het analyseren van de effecten van onze duwtjes.

RUBEN DUMMER

Researcher & Trainer

Ruben@duwtje.com

Het perfecte duwtje sluit goed aan op de doelgroep. In de schoenen staan van alle betrokken partijen en een situatie vanuit verschillende perspectieven bekijken, is daarom essentieel. Ik haal veel plezier uit het doorgronden van gedrag om vervolgens mijn kennis opgedaan tijdens de master Toegepaste Sociale Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen te gebruiken om bruggen te slaan tussen theorie en praktijk.

WERKEN BIJ DUWTJE?

Zin om net dat stapje verder te zetten? Word onderdeel van het duwtje team!