Skip to main content
In het kort over de duwtje trainingen
In het kort

Training op maat


live of online


Van een halve dag tot een 5-daagse


HBO werk/denkniveau


CRKBO geregistreerd

Samen maken we voor jouw organisatie een training op maat. Van een halve dag tot een 5-daagse; live of online. Alles is mogelijk. Onze trainingen zijn een must voor iedereen die verandering wil bereiken. Of dat nu op het gebied van gezondheid, marketing, duurzaamheid of veiligheid is.

Je leert alles over de complexe realiteit van gedragsverandering. Welke gedragsfactoren liggen er verborgen onder de oppervlakte en welke gedragstechnieken moet je inzetten om de intrinsieke motivatie te verhogen? Aan het einde van deze dag kennen de gedragstechnieken geen geheimen meer voor je en weet je alles over het ingewikkelde samenspel van de vier knoppen van het duwtje gedragsmodel: gemak, normen, motivatie en weerstand.

OFFERTE AANVRAGEN

TRAININGEN TRAININGEN

TRAININGEN TRAININGEN

Incompany training
op maat

Inzicht in het brein en

hoe je op een effectieve

manier gewenst gedrag

kan beïnvloeden

Halve dag

Een inspiratie-boost en eerste kennismaking met het vakgebied van gedragsverandering. We nemen mensen mee in de wereld van gedragsverandering, afgestemd op jullie doel en vraag. 

Eendaagse

Gedragsverandering is een vak. Vergroot jouw impact door rekening te houden met irrationeel gedrag. Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten met als grootste (en gaafste) uitdaging de toepassing in de praktijk. Vanuit de wetenschap zijn er honderden technieken om verandering te bewerkstelligen. Wij delen de technieken waar jullie direct iets mee kan. 

Driedaagse

Als je weet dat gedrag vaker onbewust gestuurd wordt dan je wellicht van tevoren dacht, wil je ook weten hoe je daarmee omgaat. Om die enorme berg aan gedragskennis praktisch toepasbaar te maken, gaan we met het Duwtje Gedragsmodel aan de slag: vier knoppen die je inzicht geven in gedrag en waar je aan kunt draaien. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden duiken we in de wereld van gemak, normen, motivatie en weerstand.

Vijfdaagse

Tijdens een vijfdaagse training gaan we een stapje verder dan de driedaagse: je neemt een duik in het diepe. Na de algemene kennismaking leren we je in 4 stappen van probleem tot oplossing te komen. Een oplossing met resultaat. Er is meer ruimte voor interactie en diepgang; na vijf dagen weet je alles van onbewust gedrag én hoe je het juiste duwtje kunt geven. 

Wil je direct een
training boeken?

Voor een training van 1 uur hanteren we een tarief van €1250 en voor een training van 3 uur €2250. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW i.v.m. CRKBO registratie 

Bel of mail Britt! Zij weet hier alles van.

Hoi

Download agenda item