Skip to main content
In het kort over de 3 daagse training
In het kort

€1700,- incl. toolkit

(vrijgesteld van BTW)


12 deelnemers


3 dagen

verspreid over twee maanden


HBO werk/denkniveau


CRKBO geregistreerd

Wil jij gedrag beter leren begrijpen en kennis vergaren over hóe je gedrag een duwtje kunt geven? In deze masterclass duiken we in de wereld van gedragsverandering en leer je begrijpen waarom mensen doen wat ze doen. We geven je de praktische handvatten om zelf met gedrag aan de slag te gaan. Van het kiezen van concrete gedragsdoelen tot het analyseren van gedrag en het inzetten van de meest effectieve gedragstechnieken die de sociale psychologie te bieden heeft. Allemaal gebaseerd op wetenschappelijke inzichten met als grootste uitdaging de toepassing in de praktijk!

MELD JE AAN

TRAINING TRAINING

TRAINING TRAINING

Tijdens de 3 daagse
training leer je…

… doelgedrag te formuleren wat concreet genoeg is om met gedragsverandering aan de slag te gaan.
… welke 4 knoppen ons gedrag sturen: gemak, weerstand, normen en motivatie.
… effectieve gedragstechnieken toe te passen om gedrag te veranderen.
… gedragskennis toe te passen in de praktijk, door het direct te vertalen naar een oefencasus.

Tijdens de opleiding werken we met oefencasussen. Tussen de lesdagen door ga je zo’n 1,5 uur aan de slag met deze casus. Denk bijvoorbeeld aan het observeren van gedrag in de praktijk of het uitvoeren van een deskstudie.

Inzicht in het brein en

hoe je op een effectieve

manier gewenst gedrag

kan beïnvloeden

TRAINING TRAINING

TRAINING TRAINING

Deze training is
een must voor…

Of je nu beleid maakt, communicatie & marketing advies geeft of in projecten werkt. Als eigen baas, in grote of kleine organisaties: kennis over gedrag is onderdeel van je gereedschapskist als professional.

STRATEGIE CONSULTANTS


BELEIDMAKERS


ONDERNEMERS


COMMUNICATIE EXPERTS


MARKETEERS


MANAGERS

Elke deelnemer aan de training ontvangt een Duwtje toolkit, bestaande uit het Duwtje boek, techniekenkaartjes, speelveld en werkboek.

DOCENTEN TEAM

DOCENTEN TEAM

Loes Kievitsbosch

Gedragsexpert
Met mijn achtergrond als fysiotherapeut en gezondheidswetenschapper heb ik er altijd naar gestreefd om de kwaliteit van leven van individuen te optimaliseren. Mijn functie als gedragsexpert en trainer bij Duwtje stelt mij in staat om dit op populatieniveau toe te passen. Een heroïsche droom die werkelijkheid is geworden, waarbij ik mag doen wat ik het liefste doe: mensen doorgronden, creatief zijn en een maatschappelijke bijdrage leveren!

Britt van den Heuvel

Gedragsexpert
“Psychologie? Oh dan kijk je vast dwars door me heen!” Maak je geen zorgen. Na al die jaren dat ik me bezig houd met psychologie ben ik nog lang niet uitgeleerd over menselijk gedrag en de drijfveren van de mens. Als gedragspsycholoog word ik vooral blij van het inzetten van mijn gedragskennis bij het bedenken van creatieve oplossingen voor sociaalpsychologische problemen. Wat spreekt de doelgroep aan en hoe behaal je met kleine aanpassingen toch grote resultaten?
Duwtje training
in 2023/2024

Donderdag najaar 2023

Dag 1 14 september 2023
Dag 2 28 september 2023
Dag 3 12 oktober 2023
MELD JE AAN

Donderdag voorjaar 2024

Dag 1 14 maart 2024
Dag 2 4 april 2024
Dag 3 18 april 2024
MELD JE AAN

Hoi

Download agenda item