Skip to main content
In het kort over de 3 daagse training
In het kort

€2100,- incl. toolkit

(vrijgesteld van BTW)


12 deelnemers


3 dagen

verspreid over twee maanden


HBO werk/denkniveau


CRKBO geregistreerd

Wil jij gedrag beter leren begrijpen en kennis vergaren over hóe je gedrag een duwtje kunt geven? In deze masterclass duiken we in de wereld van gedragsverandering en leer je begrijpen waarom mensen doen wat ze doen. We geven je de praktische handvatten om zelf met gedrag aan de slag te gaan. Van het kiezen van concrete gedragsdoelen tot het analyseren van gedrag en het inzetten van de meest effectieve gedragstechnieken die de sociale psychologie te bieden heeft. Allemaal gebaseerd op wetenschappelijke inzichten met als grootste uitdaging de toepassing in de praktijk!

MELD JE AAN VOOR DE WACHTLIJST

De editie van begin 2024 zit helaas al vol.
Meld je aan voor de wachtlijst om op de hoogte te blijven van de volgende editie.

TRAINING TRAINING

TRAINING TRAINING

Tijdens de 3 daagse
training leer je…

… doelgedrag te formuleren wat concreet genoeg is om met gedragsverandering aan de slag te gaan.
… welke 4 knoppen ons gedrag sturen: gemak, weerstand, normen en motivatie.
… effectieve gedragstechnieken toe te passen om gedrag te veranderen.
… gedragskennis toe te passen in de praktijk, door het direct te vertalen naar een oefencasus.

Tijdens de opleiding werken we met oefencasussen. Tussen de lesdagen door ga je zo’n 1,5 uur aan de slag met deze casus. Denk bijvoorbeeld aan het observeren van gedrag in de praktijk of het uitvoeren van een deskstudie.

Inzicht in het brein en

hoe je op een effectieve

manier gewenst gedrag

kan beïnvloeden

TRAINING TRAINING

TRAINING TRAINING

Deze training is
een must voor…

Of je nu beleid maakt, communicatie & marketing advies geeft of in projecten werkt. Als eigen baas, in grote of kleine organisaties: kennis over gedrag is onderdeel van je gereedschapskist als professional.

STRATEGIE CONSULTANTS


BELEIDMAKERS


ONDERNEMERS


COMMUNICATIE EXPERTS


MARKETEERS


MANAGERS

Elke deelnemer aan de training ontvangt een Duwtje toolkit, bestaande uit het Duwtje boek, techniekenkaartjes, speelveld en werkboek.

DOCENTEN TEAM

DOCENTEN TEAM

Aranka Sinnema

Gedragsexpert
Er zit altijd meer achter een vraag of probleem dan doet vermoeden. Daarvoor is niet alleen gedragskennis van belang, maar ook een heldere blik. Beiden zet ik in voor het ontwikkelen van een onderbouwde strategie. Ik zorg dat we de stip op de horizon blijven zien en dat de energie hoog blijft. Om die heldere blik te behouden, varieer ik zoveel mogelijk in onderwerpen. Want gedrag is overal!

Britt van den Heuvel

Gedragsexpert
“Psychologie? Oh dan kijk je vast dwars door me heen!” Maak je geen zorgen. Na al die jaren dat ik me bezig houd met psychologie ben ik nog lang niet uitgeleerd over menselijk gedrag en de drijfveren van de mens. Als gedragspsycholoog word ik vooral blij van het inzetten van mijn gedragskennis bij het bedenken van creatieve oplossingen voor sociaalpsychologische problemen. Wat spreekt de doelgroep aan en hoe behaal je met kleine aanpassingen toch grote resultaten?

Noor Elshof

Gedragsexpert
Al vanaf dag één van de master Communicatie & Beïnvloeding wilde ik impact maken met gedragsverandering. Met mijn specialisatie in taalbeheersing, argumentatie en persuasieve communicatie geloof ik dat we met heldere taal iedere doelgroep in beweging kunnen brengen. Door dit met een gezonde dosis humor en creativiteit in te zetten, weet ik een duwtje naar een hoger niveau te tillen.
Duwtje training
in 2024

Donderdag voorjaar 2024

Deze editie zit vol. Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst.

MELD JE AAN

Donderdag najaar 2024

Dag 1 26 september
Dag 2 17 oktober
Dag 3 7 november
MELD JE AAN

Hoi

Download agenda item