Skip to main content
1. Wat houdt het in?

 

Wat is job crafting?
Je leert hoe je een betere balans creëert door de eisen van je werk slim af te stemmen op jouw wensen. Daarnaast leer je signalen van stress op tijd herkennen zodat je jouw doelen kunt blijven behalen. Óók op de lange termijn.

De eerste week
Het onderzoek start met een vragenlijst. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten en je ontvangt de uitnodiging hiervoor in je mailbox.

Mini colleges & oefeningen
Afhankelijk van in welke groep je bent ingedeeld, krijg je direct (de eerstvolgende maandag) óf later (na 7 weken) toegang tot de mini colleges en oefeningen. Vanaf het moment dat de mini colleges en oefeningen starten, krijg je in een periode van 4 weken reminders om met de mini college’s en oefeningen aan de slag te gaan om een betere balans te creëren.

De eindstand
Na de minicolleges en oefeningen ontvang je de eindvragenlijst. Afhankelijk van in welke groep je bent ingedeeld, ontvang je deze vragenlijst na 7 of na 14 weken. Invullen duurt, net zoals de eerste keer, ongeveer 10 minuten.


2. Veelgestelde vragen

 

Wanneer start het onderzoek?
Het onderzoek start direct zodra je je aanmeldt, maar niet eerder dan 15 juni.

Kan ik ook meedoen als ik tijdens het onderzoek even op vakantie ben?
Ja, je kunt gewoon meedoen!

Mag ik ook meedoen als ik studeer?
De focus van die onderzoek ligt op mensen die meer dan 18 uur werken. Als je 18 uur werkt en daarnaast nog studeert, kun je gewoon meedoen. Anders helaas niet.

Wie doet het onderzoek?
Evangelia Demerouti is Professor aan de Eindhoven University of Technology (TU/e) en hoofdonderzoeker van het Job Crafting onderzoek. Haar onderzoek focust zich op processen om optimaal te presenteren in het werk, met een goede werk-privé balans. Gedragsbureau Duwtje ondersteunt het onderzoek.

Hoe zit het met privacy?
De persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk verwerkt. Het uiteindelijk databestand voor analyse wordt anoniem gemaakt en is door de onderzoekers dus niet te herleiden naar jou als deelnemer. Ook ben je vrij om op elk gewenst moment uit het onderzoek te stappen zonder daarvoor een reden op te geven.

Andere vragen over het onderzoek?
Stuur een mailtje naar Evangelia Demerouti ().

Hoi

Download agenda item