Skip to main content
Een duwtje voor
jouw doel

Met welk duwtje behaal je jouw doel? Onze experience designers en gedragsadviseurs kiezen de beste gedragstechnieken voor een duwtje op maat. Van een (social media) campagne tot herinrichting van een plein. Samen, of wij regelen het van ontwikkeling tot uitrol.

DUWTJE OP MAAT DUWTJE

DUWTJE OP MAAT DUWTJE

1. Gedragsanalyse

 

Een goed duwtje bedenk je niet zomaar: daar gaat een analyse van het gedrag aan vooraf. Aan welke knoppen moeten we draaien om verandering te bereiken? We observeren, interviewen, versturen vragenlijsten en duiken in de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken. Dit allemaal zodat je niet langer met hagel schiet, maar de kans vergroot dat je meteen raak treft. 

2. Het duwtje

 

Wanneer we haarscherp hebben aan welke knoppen we moeten draaien, creëren we een duwtje op maat. Het creëren van een duwtje is een uitdagende fase: er is geen kant-en-klaar recept om tot een duwtje te komen. Creatief denkvermogen is in deze fase de belangrijkste tool. Onze experience designers en gedragsexperts zorgen ervoor dat het duwtje staat als een huis. Niet alleen het bedenken van de duwtjes behoort tot onze specialiteit, ook zorgen we voor de productie en uitrol. Ons team weet als geen ander wat er nodig is om van wens naar realiteit te gaan. 

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Aardgasvrije woonwijken

Gemeente Deventer

Honderd ogen en een spiegelwand

EFFECT EFFECT EFFECT

EFFECT EFFECT EFFECT

3. Effect

 

Nu het duwtje staat als een huis, willen we natuurlijk ook weten wat het effect ervan gaat zijn op het gedrag. Wat levert al dat harde werken ons op? We meten het effect van de duwtjes m.b.v. een wetenschappelijke effectmeting zodat je exact weet wat je in de toekomst wel en niet moet doen en hoe je lange termijn verandering bereikt.

Een goed duwtje

bedenk je niet zomaar

Wat kost het?

Je vraagt je misschien af: wat kost dat dan, een duwtje op maat? Dat is op voorhand lastig te zeggen, omdat we altijd maatwerk leveren. Zo kun je kiezen voor een volledig gedragstraject van analyse tot uitrol van het duwtje en een effectmeting. Maar ook voor alleen een gedragsanalyse en een voorstel voor een duwtje op maat.

Volledige opdrachten voeren we uit voor een budget van €40.000 maar ook voor een budget van €150.000. Afhankelijk van hoe uitgebreid de gedragsanalyse of effectmeting is, en of we ook de productie en uitrol van de duwtjes voor onze rekening nemen. 

Heb je een kleiner budget? Dan is een senior gedragsadviseur die met je meedenkt en adviseert misschien iets voor jou. Of wellicht dat alleen een gedragsanalyse een goede match is.  

Ook een duwtje nodig?
Laat ’t ons weten!

Bel of mail Liza! Zij weet hier alles van.

Hoi

Download agenda item