DUWTJE ÉÉNDAAGSE

1 dag, 8 technieken en 5 do's & don'ts
22 JUNI 2018

VERGROOT JOUW IMPACT

Deze zomer opent Duwtje haar – openslaande – deuren voor een ééndaagse summercourse! In deze dag word je klaargestoomd – wellicht letterlijk door de zomerzon – om gedragskennis toe te passen in de praktijk.

Ben jij op zoek naar een injectie aan kennis, inspiratie en creativiteit? En deins je niet terug voor 1 dag flink aanpakken? Laat het ons dan snel weten!

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.”

Kennis vergroten over het vakgebied

We nemen je mee in de wereld van Duwtje. Gedragsverandering is een vak; hoe pak je dat aan en hoe bereik je innovatie? We delen 8 technieken en ontelbaar veel voorbeelden om jouw impact zo groot mogelijk te maken.

Toepassen in de praktijk

Alleen kennis is uiteraard niet genoeg, je moet de kennis ook kunnen vertalen naar de praktijk. Waar moet je op letten als je met gedragsverandering aan de slag gaat en welke do’s en dont’s zijn er? Speciaal voor de Summercourse hebben we een aantal lokale goede doelen geselecteerd die wel een duwtje kunnen gebruiken.

PROGRAMMA

1

OCHTEND

Focus op gedrag

Gedrag veranderen is ingewikkeld: verschillende factoren spelen een rol bij de totstandkoming van gedrag. In het Duwtje gedragsmodel hebben we al deze factoren geclusterd, zodat je gestructureerd in kaart kunt brengen aan welke knoppen je moet draaien om tot het doelgedrag te komen. Stap voor stap doorlopen we het model om de juiste aanknopingspunten te ontdekken voor je Duwtje.

Wanneer je eenmaal in de wereld van gedragsverandering duikt, kom je er bovendien achter hoe ontzettend veel technieken er zijn. Maar wanneer zet je nou eigenlijk welke techniek in? Wij verzamelden alle technieken waarvan in de praktijk is aangetoond dat ze werken en deelden ze in aan de hand van het gedragsmodel.

2

MIDDAG

Zet net dat stapje extra

Met een hoop technieken ben je er nog niet, effectieve oplossingen zijn vaak oplossingen waarbij je net dat stapje extra moet zetten. Want als de oplossing simpel was geweest, dan had iemand het allang bedacht. Wat doe je als je vastloopt in het bedenken van oplossingen? We focussen ons op creatief denken zodat effectieve oplossingen binnen handbereik liggen.

{

“Duwtje heeft een frisse kijk op zaken en en gaat verder dan de standaard adviezen van een ‘onderzoeker’ of ‘adviseur’. Zoals ze zelf zeggen: “We proberen aan de juiste knoppen te draaien”. Dit maken ze waar in de praktijk!”

WAAR, WANNEER & HOEVEEL?

WAAR

De workshop wordt gegeven in het Duwtje pand op 5 minuten lopen van het Centraal Station in Arnhem. Een gerenoveerd monumentaal pand met glas in lood, oude elementen vol met lichte meubels en inspiratiemateriaal. Bonus: Sonsbeek park is om de hoek, dus de liefhebber kan in de pauze zo een wandelingetje maken in het gigantische park.

WANNEER

De workshop wordt gegeven op vrijdag 22 juni. Inloop is vanaf 09.30. We beginnen om 10.00 en we ronden tegen 16.00 af zodat je vol energie het weekend kunt inluiden!

INVESTERING

De opleiding wordt verzorgd door ervaren trainers van Duwtjes, waarbij iedere deelnemer een Duwtje Toolkit krijgt. Speciaal op maat gemaakt om het werken leuker en makkelijker te maken. Onder andere: een handzaam werkboek, verandergrafiek poster, schrijfmaterialen en een eigen set technieken kaartjes.

De summercourse volg je voor 350,- exclusief BTW.
Inclusief toolkit, koffie & thee, uitgebreide lunch en lekkers voor tussendoor.

 

Gegeven door één van de oprichters van het allereerste gedragsteam binnen de overheid in Nederland! Het BIT team van de Belastingdienst.

De opleiding wordt gegeven door de oprichter van het eerste BIT team in Nederland, jarenlange ervaring gecombineerd met wetenschappelijke kennis over het vakgebied gedragsverandering. De Duwtje werkwijze is ontwikkeld na 8 jaar ervaring met het toepassen van al deze kennis in de praktijk van verschillende organisaties.

Kirsten Barkmeijer

Kirsten Barkmeijer

Trainer

Anders naar situaties kijken om tot creatieve ideeën te komen is iets waar we bij Duwtje iedere dag mee bezig zijn. Vanuit mijn kennis van de psychologie en mijn geruime ervaring als trainer ben ik altijd bezig met hoe ik gedrag het beste kan beïnvloeden. Ik geloof dat je pas echt iets onder de knie krijgt als je het zelf gaat doen. Met als resultaat dat je zelf het best passende duwtje kunt geven!

Aranka Sinnema

Aranka Sinnema

Trainer & Onderzoeker

Gedragspsychologie geeft mij een kijkje in de menselijke belevingswereld die anders verborgen blijft. Ik vind het bijzonder en interessant om daarmee gedrag op een positieve manier te veranderen. Als Sociaal Psycholoog heb ik mij gespecialiseerd in groepsprocessen en humor. Naast onderzoek breng ik onze kennis vol enthousiasme over door het geven van trainingen.

MEER WETEN OF INSCHRIJVEN? MAIL ONS!

Contact informatie:

info@duwtje.com

06 53385097

Zijpendaalseweg 10a, Arnhem