Skip to main content

Opleiding

Wil jij gedrag beter leren begrijpen en kennis vergaren over hoe je gedrag een duwtje kunt geven? In deze opleidingen duiken we in de wereld van gedragsverandering en leer je begrijpen waarom mensen doen wat ze doen. We geven je de praktische handvatten om zelf met gedrag aan de slag te gaan.

Lezingen

Op zoek naar een spreker of dagvoorzitter met diepgaande kennis van irrationeel gedrag? Inspireer en zorg voor een dag met impact. Wetenschappelijke wijsheden, humor en inspiratie.
Samen met jou zorgen onze experts voor een lezing die mensen aan het denken zet.

MEER OVER LEZINGEN

Trainingen

Zelf meer leren over gedrag en aan de slag met echte vraagstukken? In een Duwtje training leer je hoe je mensen wél in beweging krijgt en ook wat je vooral niet moet doen. We komen bij jouw bedrijf of organisatie met een workshop op maat of je volgt individueel een van de masterclasses uit ons aanbod.

MEER OVER TRAININGEN

Duwtje opleiding

Ook expert worden? Tijdens onze 7-daagse opleiding leer je aan welke knoppen je moet draaien om gedrag een duwtje te geven. We leren je hoe je de meest effectieve technieken uit de wereld van gedragsverandering toepast in jouw praktijk. Na afloop heb je concrete tools in handen om met gedragsverandering aan de slag te gaan in je eigen werk (en thuis).

MEER OVER DE OPLEIDING

Webinar

Nieuw
Wil je vanuit het gemak van je eigen huis of werk een inkijkje krijgen in de fascinerende wereld van gedrag en ontdekken hoe je gedrag positief kunt beïnvloeden? Maandelijks organiseren wij webinars waarin we verschillende onderwerpen binnen het domein van gedrag belichten, met diverse sprekers die hun inzichten delen.

Do-Think-Feel

Sven trapt het eerste maandelijkse webinar af en deelt 21 december zijn alternatief op het Do-Think-Feel model: waarom gedragsverandering begint bij doen, en dan denken. Hij deelt dit met het Duwtje team aan de hand van twee gedragstechnieken. Jij bent uitgenodigd om met ons mee te kijken!

MELD JE AAN

Hoi

Download agenda item