Word zelf expert

Inspiratiesessies

Weleens van gedragsverandering gehoord en nieuwsgierig geworden? Of kan de afdeling wel wat inspiratie gebruiken? Duwtje geeft alweer 6 jaar inspiratiesessies waarbij we de wetenschap vertalen naar de praktijk. Geen abstract gedoe, maar kennis en tips die je meteen kunt toepassen!

Duur: half uur tot uur

Workshops

De inspiratiefase voorbij? In deze workshop gaan we flink aan de slag met de Duwtje werkwijze: we leggen een goede basis voor de gedragsverandering en sluiten af met inzicht in weerstanden en technieken om te verleiden. En hoe langer de workshop: hoe dieper we op de technieken in kunnen gaan.

Duur: halve dag tot een hele dag

Masterclasses

Wil je gedragsverandering in de toekomst effectief toepassen dan is de masterclass het antwoord. In twee dagen nemen we iedereen mee in de wereld van het onbewuste brein en verlaat men de masterclass bomvol kennis en vaardigheden om kennis over gedrag effectief in te zetten.

Duur: twee dagen

3

Ik heb interesse in een training

Bereik je doel met duwtje

Van een gedragsanalyse tot een concreet eindproduct met meetbaar effect, dat is in vogelvlucht een Duwtje traject.

Gemiddelde duur: 5 maanden

1

Gestructureerd overzicht van factoren

Welke factoren leiden tot het gewenste gedrag? We nemen een kijkje in de keuken en zoomen in op hindernissen en kansen. De verzamelde input wordt verwerkt in het Duwtje gedragsmodel.

3

Duwtjes ontwikkelen

We weten nu aan welke knoppen we kunnen draaien om de gewenste verandering te bereiken. Op basis hiervan ontwikkelen we de duwtjes, denk bijvoorbeeld aan letterlijke veranderingen in de omgeving of online acties. 

2

Verdieping

We verzamelen relevante informatie vanuit de wetenschap en praktijk die ons kan helpen bij het vormgeven van een effectief duwtje. Geen stoffig gedoe, maar een nuttige basis voor een effectieve oplossing.

4

Resultaat & Advies

We houden alle stappen bij op een speciaal ontwikkelde webpagina. Daarbij is ons advies geen abstract gedoe, maar concreet en toegepast op de specifieke situatie waarvan de effecten hard te maken zijn.

3

Ik heb interesse in een Duwtje traject