Duwtje Team

Liza Luesink

Founder & Strategy director

Duwtje is ontstaan vanuit de overtuiging dat we met het benutten van kennis over gedrag zoveel meer kunnen bereiken. En dit blijkt steeds weer in de praktijk! Vol energie vertaal ik inzichten uit de wetenschap naar de dagelijkse praktijk vanuit Duwtje en in de politiek.  Een vraagstuk induiken, mensen en middelen verbinden met als resultaat een mooi product: geen dag is hetzelfde!

Joyce Croonen

Founder & Creative Director

Vraagtekens zetten bij de dingen die we doen om zo tot een creatieve oplossing te komen, dat is waar Duwtje om draait. Daarbij combineer ik mijn kennis van de psychologie met kennis van design, ik ben er namelijk van overtuigd dat elk goed idee valt of staat met de uitvoering. Precies het goede duwtje creëren is de grootste uitdaging!

Wouter de Haan

Office Manager & Marketeer

Met Commerciële Economie als achtergrond heb ik me de afgelopen jaren verdiept in Marketing&Sales. Opgegroeid in een ondernemersgezin weet ik hoe belangrijk een goede back-office is. Als officemanager is mijn bijdrage aan Duwtje: ontzorgen, (financieel) overzicht bewaren en verrassen met ideeën, zodat de dames zich kunnen richten op waar zij goed in zijn.

Leon Cappel

UX designer & researcher

Als psycholoog en UX designer ben ik bezig met bedenken hoe processen zo goed mogelijk ingericht kunnen worden waardoor hopelijk het leven van veel mensen een stuk makkelijker wordt. Jarenlange ervaring in psychologie, gamification en onderzoek combineer ik met programmeren en kennis over online gedrag.

Veronique Efomi

Stagiaire marketing & communicatie

Ik treed op, leg mijn leventje vast op foto en video, en schrijven van concepten en verhalen is wat ik het liefst doe. Of eerder gezegd: wie ik ben! Verder verzamel ik inspirerende mensen, motiverende bewegingen en ga hard op onverwachte wendingen. Dat gooi ik in een blender samen met muziek, licht en talent: it’s showtime.

Aranka Sinnema

Trainer & Researcher

Gedragspsychologie geeft mij een kijkje in de menselijke belevingswereld die anders verborgen blijft. Ik vind het bijzonder en interessant om daarmee gedrag op een positieve manier te veranderen. Als Sociaal Psycholoog heb ik mij gespecialiseerd in groepsprocessen en humor. Naast onderzoek breng ik onze kennis vol enthousiasme over door het geven van trainingen.

Yara Wiemer

Allround Stagiaire

Als student Algemene Sociale Wetenschappen ben ik erg breed geïnteresseerd in maatschappelijke vraagstukken. Voor deze vraagstukken een duwtje bedenken gebaseerd op sociaalpsychologische wetenschap, daar word ik enthousiast van! Gedragsverandering vind ik magisch omdat kleine, creatieve aanpassingen al voor grote resultaten kunnen zorgen.

Yorick Moreno

Stagiair imago onderzoek

Als bestuurskundige ben ik geïnteresseerd in maatschappelijke vraagstukken. Hoe Duwtje vanuit de gedragspsychologie hier effectieve oplossingen voor bedenkt, maakt mij enthousiast! De komende periode ga ik onderzoeken of anderen net zo enthousiast zijn over Duwtje en welk beeld zij hebben van haar hebben.

Duwtje in de media

Regelmatig worden we  door journalisten gevraagd om iets te vertellen over gedragsverandering. Dat doen we natuurlijk graag! Zo waren we te zien in een uitzending van Kassa, te horen bij radioprogramma Spijkers met Koppen en verscheen er een uitgebreid artikel in NRC Handelsblad over onze ervaring met het oprichten van een team gedragsverandering bij de Belastingdienst.

Van de media en interesse? We horen het graag!